CLEAN POWER, bestaat uit een team van gedreven, toegewijde en inventieve medewerkers die in de eerste plaats een duurzame vertrouwensrelatie willen uitbouwen met onze klanten. Met het oog op een constant kwaliteitsniveau krijgen onze schoonmakers een goede begeleiding en bijsturing.

 

SINDS 1995

Bij CLEAN POWER zien we nauwlettend toe op de verantwoordelijkheidszin, de naleving van de basisprincipes en de ondernemingsgeest van alle medewerkers.

 

AREA MANAGERS

Onze resultaatgebonden en duurzame samenwerking is gebaseerd op de expertise die onze Area Managers samen met het begeleidingsteam hebben verworven in sectoren als schoonmaak, vastgoed, automobiel, IT, internationaal hotelwezen, rekrutering en uitzendarbeid, veiligheid en facility … Ze houden de vinger aan de pols bij de klant en komen regelmatig langs om het team ter plaatse te coachen.

GEMOTIVEERD PERSONEEL

Pour garantir un résultat tangible sur le long terme, nos Area Managers, équipe d’encadrement, disposent d’expertises acquises dans les milieux du nettoyage, de l’immobilier, de l’automobile, de l’IT, de l’hôtellerie internationale, du recrutement et de l’intérim, de la sécurité et du facility… Ils préservent un contact permanent avec le client et l’équipe de terrain qu’ils visitent et coachent avec efficacité.

 

GEMOTIVEERD PERSONEEL

De CLEAN POWER-teams bestaan bovenal uit gemotiveerde medewerkers die erkenning voor hun capaciteiten op prijs stellen. Vanuit deze optiek leveren ze uitstekend werk. Ze spelen dan ook een cruciale rol in ons netwerk.