Reiniging van marmer

Onze specialiteit: reiniging van marmer

Clean Power biedt u een unieke service voor de reiniging van marmer of natuursteen. Het Clean Power-team gespecialiseerd in de behandeling van natuursteenoppervlakken (die al dan niet calciet bevatten) onderhoudt en herstelt uw marmerpartijen, natuursteenvloeren of namaak natuurstenen met de nodige expertise.

Ze maken hierbij gebruik van producten die een buffer opwerpen tegen vuil en vlekken (impregneermiddel of poriënvuller). U kunt bij Clean Power terecht voor het verwijderen van de cementsluier na het plaatsen van de natuursteenvloer en voor een periodiek of jaarlijks onderhoud.

Het is van essentieel belang dat bij de keuze van de materialen rekening wordt gehouden met de gebruiksfrequentie van de ruimten (intensief beloop of niet, inkomhallen van een gebouw, lokalen met beperkte doorloop) en dat hun afwerkingslaag wordt afgestemd op het slijtageniveau van de natuursteen. Bij een vraag in verband met de reiniging van marmer wordt een offerte en een gedetailleerd bestek opgemaakt, met de verschillende opties voor het betreffende onderhoud.

Vertrouw het onderhoud van uw kostbare materialen toe aan Clean Power.
Meer weten? Klik hier voor meer informatie over onze parketreinigingsservice.