Reguliere schoonmaak
Facilities & Offices services
Exclusieve schoonmaak
Industriële schoonmaak

Professioneel schoonmaakbedrijf

CLEAN POWER is uitgegroeid tot vaste waarde op de Belgische markt voor professionele schoonmaak en facility. We bieden een brede waaier aan oplossingen afgestemd op de diverse noden van ondernemingen.

 

Dag na dag stellen we alles in het werk om u en uw personeel een aangename werkomgeving te bezorgen en uw bedrijfsimago op te poetsen. Onze medewerkers beseffen ten volle het belang van ons klantenbestand en verlenen u graag hun maximale inzet.

 

 

Luisterbereidheid, reactiviteit en schappelijkheid vormen de basisbegrippen van onze bedrijfscultuur en onze relatie met onze klanten en schoonmakers.

CLEAN POWER geeft de voorrang aan harmonieuze verhoudingen die op een spontane en doortimmerde manier een innovatieve en prestatiegerichte samenwerking tot stand brengen. Het ultieme codewoord: wederzijds respect.

CLEAN POWER werkt voornamelijk met ecologische producten en recycleerbare verpakkingen die voldoen aan de gangbare milieu-, veiligheids- en gezondheidsnormen. De schoonmaakmiddelen werden ontwikkeld in gerenommeerde internationale laboratoria en zijn voorzien van technische fiches.